Onmogelijke Films – 40 jaar Studio Nieuwe Gronden/SNG Film

ONMOGELIJKE FILMS – 40 JAAR STUDIO NIEUWE GRONDEN/SNG FILM – Boek

Het boek Onmogelijke films – 40 jaar Studio Nieuwe Gronden/SNG Film, samengesteld door Hugo Naber en Digna Sinke, is ter gelegenheid uitgegeven van het veertigjarig bestaan van de productiemaatschappij.

In dit boek wordt in interviews met producente en regisseur Digna Sinke en met verschillende regisseurs teruggekeken op de vaak moeizame productie van de 85 lange- en korte speelfilms en documentaires die in die veertig jaar tot stand kwamen. Maar ook op de vele films die écht onmogelijk bleken. Naast een bespreking van de documentaires en naast artikelen over en interviews met de in 2001 overleden oprichter René Scholten, bevat het boek bijzondere bijdragen, zoals een essay van A.F.Th. van der Heijden over het schrijven van Het Onmogelijk Boek, de 5 Golden Rules of Moviemaking van Jim Jarmusch en een bericht van Hugo Claus aan editor Menno Boerema over de montage van zijn film De Verlossing.

Het boek Onmogelijke Films is te koop voor €20 en direct te bestellen bij SNG Film of bij de boekhandel (nl. EYE Shop van het Eye Filmmuseum en Erasmus Boekhandel).

Boek Bestellen:

Vul onderstaand formulier in en maak €20,- over.
Informatie over betaling wordt u toegestuurd.

    Meer informatie: info@sngfilm.nl