My long distance friend - Carina Molier in samenwerking met Maria Mok

MY LONG DISTANCE FRIEND: DVD Nederlands, Engels en Duits gesproken / Nederlands en Engels ondertiteld
SNG 014, 73 minuten

In My long distance friend portretteert filmmaakster Carina Molier de mooie jonge Zimbabwaanse OG die sinds haar 9de alleen door Europa zwerft. OG is een overlever, gewend om de wereld naar haar hand te zetten. Als een vamp beweegt ze zich van club naar party, van Wenen naar Monaco, naar Bangkok en terug.
Maar tegelijkertijd lijkt zij eenzaam en ontheemd en op zoek naar een manier om de leegte op te vullen. Het verlangen naar haar dochter, die ze als baby bij haar moeder in Zimbabwe heeft achtergelaten, gaat haar gedachten steeds meer beheersen.
De rusteloosheid van OG doet Carina denken aan haar vader die voor zijn werk de hele wereld afreisde. De vele hotelkamers waar hij verbleef zijn niet anders dan de hotelkamers van OG. Als Carina’s vader overlijdt, ontdekt zij in het verlaten ouderlijk huis de duizenden dia’s en films die haar vader maakte tijdens zijn reizen over de wereld.

My long distance friend is een film over ontheemding, over het zoeken naar verbondenheid. Een film over een complexe wereld met toenemende mogelijkheden, maar ook over de keerzijde daarvan, het gevaar. Het gevaar om richting te verliezen, om een solide basis te verliezen van waaruit we kunnen opereren en de wereld tegemoet treden.

DVD Bestellen:

De dvd kost € 15,00 (incl. verzendkosten binnen Nederland)
Vul onderstaand formulier in en de informatie over betaling wordt u toegestuurd.

    Meer informatie: info@sngfilm.nl